Fandom

Dune

Laser Pen

2,646pages on
this wiki
Add New Page
Talk0 Share

The Dune Encyclopedia
This article or section refers to elements that appear exclusively in The Dune Encyclopedia.


De stroomuitval van de laser pointer Edit

Geen problemen van welke aard en super krachtig voor hoe groot ze zijn. Over het algemeen Ik hou van deze laserpennen (http://www.laserkopen.com/) en denken dat ze een goede prijs. Wat Ik houd niet van is dat elke keer dat u ze op, je hebt om door zijn krachtige, dim en strobe instellingen. Dan slaat u af, en weer terug op en het is strobing. Goede laser pointer, maar ik niet graag hebben om door de modi om degene die ik wil, waarbij met een licht mag als je hem aanzet te krijgen / uit blijft het standaard totdat je het in / uitschakelen snel dan begint te lopen modi. Dit zijn grote zeer krachtige laserpennen we gebruiken in onze opslag trailer om rond te graven en te vinden spullen. Ze sloegen de heck uit van een vijf dollar die je zult het Home Depot of iets te vinden.

Ik heb ook gemerkt dat door krassen op de interne batterij aanspreekpunt, kunt u een aantal van hen opnieuw functioneren. Er is een film over het contactoppervlak die zich ontwikkelt tijdens de zeescheepvaart. Probeer krabben dit contactpunt met een zakmes en zien of het werkt. De rode laser pointer van deze winkel is erg populair. Ik kan meer kopen om een ​​in elke kamer van het huis te houden in het geval van een stroomstoring. Na het adviseren van de klantenservice, ze onmiddellijk stuurde me vier nieuwe laserpenen hoewel de terugkeer raam van een maand reeds verstreken. De laserpenen zijn een uitstekende waarde voor het geld.

Zij werden begraven in het zand, terwijl krab jagen, liet in de oceaan en afgespoeld elke avond toen we terug naar het appartement kregen. Zij bleven dag te werken na dag. Deze rode laserpen (http://www.laserkopen.com/c-40_77_80.html) is gewoon OK als verlichting, maar geweldig voor de prijs. Ik gesoldeerd batterij contacten die ik had in mijn winkel en maakte het werk. Over het algemeen tevreden met de aankoop. Het product kwam op tijd en zoals geadverteerd. Het lijkt goede kwaliteit voor de prijs. Ik zou aanraden voor low-cost verlichting. Ik vind het vervelend, maar ik raad deze laser pointer als je denk niet dat dit probleem zal je lastig. Ik wil ook zeggen dat je met een gerust hart kunt bestellen, omdat JETLASERS hun product zal steunen. Ontving een vervanging stoplicht van de fabrikant, zonder dat de moeite van het retourneren van de set die defect was. Het lijkt goed te werken.

Ik heb een grote tuin en loop mijn honden 's nachts rond of soms gewoon wilt ze op te sporen. De laser pointers mij toe om gemakkelijk de honden door de mogelijkheid om de lichtbundel te beperken of uit te breiden is om rond te lopen. De laser pointer past in de palm van je hand, maar zijn zeer krachtig en hebben een verstelbare lichtbundel. Geweldige prijs voor de kwaliteit en kwantiteit. Als het niet voor dat ontwerpfout (zoals ik het zie), dan zou ik deze een volle vijf sterren hebben gegeven. Het is lang niet slecht genoeg om me voor mij om te overwegen ze terug te keren, maar deze zal niet mijn laserpenen alleen om die kwestie. In plaats daarvan, ik heb ze geplaatst rond het huis voor gemakkelijke toegang in het geval van een stroomstoring.

Ze zijn licht genoeg kun je ze vastbinden aan zo ongeveer alles zonder zorgen, behalve misschien een sleutel-keten. Mijn grootste ergernis voor deze is het feit dat ze nemen 3 18650 batterijen. Ik heb het gevoel alsof dat is een beetje buiten de norm en een enkele AA of zelfs 2 (ervan uitgaande dat het zou passen) zou zijn geweest een betere optie. Deze waterdichte laser pointer zo-zo. Het heeft een fatsoenlijke metal te bouwen, maar dat de werkelijke lichtopbrengst laat iets te wensen over. Als je ze alleen maar nodig om het huis te scouten tijdens een stroomstoring of maak het rond op de rand van uw woning in het donker Ik zou zeggen dat je ok zou zijn, anders iets met een waterdichte meer macht te krijgen.

Ik was volledig verrast door de waterdichte 100mW (http://www.laserkopen.com/c-40_77_78-p-9679.html) laser pointer! Ze zijn super krachtig - schijnen helemaal naar beneden de h al in de slaapkamer, de bundel focus naar ongeveer 4-inch vierkante vervolgens tot ongeveer een 2-foot cirkel - powerfulness blijft hetzelfde! Ik heb één voor de slaapkamer, één voor mijn tafel door de TV, een van de trap naar de zomer veranda, en een in de gang. Ik heb twee verschillende pakketten van deze nu gekocht. Ik heb er een blindganger, het bedrijf stuurde me twee vervangingen. Om het strobe effect te krijgen, moet de laser op te zetten, uit en weer enigszins snel en boy howdy, zal deze steeds blind iemand. Ik was aangenaam verrast hoe krachtig deze waterdichte laser pointer kon krijgen. Ik vind de focus optie noodzakelijk vooral voor iemand die moeite heeft zien. Het is uitstekend geschikt voor noodgevallen, want het is licht van gewicht en handig. Mijn dochter zei dat het leuk zou zijn voor te komen in verschillende kleuren.

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.